0 product(en)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Kant en klaar haag Quickhedge Taxus Baccata 120 cm

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 189,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Beschrijving

Deze kant en klaar haag van Quickhedge is 120 cm hoog en 100 cm breed


Deze haag is van uitmuntende kwaliteit en zeer dik voorbegroeid. De Venijnboom heeft een luxueuze uitstraling en is zeer geschikt voor een strakke haag. Taxus staat het liefst op een licht beschaduwde plaats. Ze is goed bestand tegen strenge winters. Langzame groeier en indiend gewenst snoeien in de zomer. Geschikt voor licht vochthoudende bodem en het is aan te raden om bij te mesten met kalk.


BELANGRIJK: taxus mag nooit geplant worden als omheining waarin paarden lopen, voor paarden is het loog giftig. Mag beslist niet geplant worden op natte slecht doorlatende bodems.


Deze hagen wegen 150 kilo per stuk. Machinaal plaatsen geniet dan ook de voorkeur. Er zijn speciale haken verkrijgbaar waardoor het mogelijk is de hagen met de hand te tillen. Wij adviseren de hagen dan met 4 man te tillen.


De kluitmaat van een Quickhedge haag is 35 x 35 cm. Er dient een gat gegraven te worden van ongeveer 40 x 40 cm per haag. De bijbehorende doos die om de kluit heen zit kunt u laten zitten. Deze zal vergaan in de grond na planting. Wij adviseren de haag in schone, droge en vruchtbare grond te plaatsen.


Bekijk hieronder de instructievideo. Hier ziet u hoe de haag geplant moet worden. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op.


Wilt u de haag door ons laten planten? Mail dan naar info@kantenklaarhaag.com voor een offerte.


Levertijd 2-3 werkdagen


Prijs per stuk: € 189,95

Details

Kenmerken Taxus Baccata (ook wel Venijnboom genoemd):

- Bladkleur: Groen

- Winter: Groen

- Winterhard: Goed winterhard

- Standplaats: Zon, Halfschaduw, Schaduw

- Bodem: Normale Bodem, Licht Vochtige Bodem

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Kant en klaar haag Quickhedge Taxus Baccata 120 cm

Loading...
Laden...